Write your note

Samen met veel enthousiaste mensen werken wij aan het project ‘Write your note’ dat zich door middel van muziek inzet voor jongeren. Muziek is voor veel jongeren een uitlaatklep en hierdoor belangrijk. Het muziekproject is bedoeld om jongeren te begeleiden in hun dagelijks leven en hun emotionele ervaringen via muziek te verwerken. Daarnaast uiteraard ook hebben van plezier!

Ons project bestaat uit drie bijeenkomst, verdeeld over drie weken, waarin wat verteld wordt over de oorsprong van urban muziek, jongeren een eigen tekst schrijven en de track ingezongen en opgenomen wordt in onze eigen studio.

Doelgroep
Jongeren tussen 13 en 28 jaar met een emotionele/traumatische ervaring of zij die extra begeleiding nodig hebben op sociaal/emotioneel vlak.

Vier personen spelen in dit proces een belangrijke rol.

 • Een projectbegeleider
  Deze persoon organiseert en coördineert het muziekprogramma van voor tot eind.
 • De artiestenbegeleider
  Deze persoon verzorgt de urban workshop en begeleidt deelnemers in het schrijven van een track.
 • De (ervarings)deskundige
  Deze persoon spreekt met de jongeren over de ervaringen die ze willen delen via hun eigen track en begeleidt ze op emotioneel/sociaal vlak.
 • De producer
  Deze persoon begeleidt de jongeren in het opnemen van hun eigen track in de studio en zorgt ervoor dat deze track wordt uitgereikt via muziekbestand of cd.

Doel € 1000,-

Huidige status

 • Ingezameld
 • Nog in te zamelen

Voor het huren van de studio en het bieden van begeleiding, heeft WAYNG Foundation steun nodig. Voor het uitvoeren van één muziekproject is €1000,- euro nodig. Ons doel is om elk kwartaal één muziekproject te starten. Door te doneren, draag je bij aan de ondersteuning van jongeren in hun dagelijks leven door middel van muziek. Wij zijn blij met elke bijdrage!

Bouw mee!
WAYNG vindt maatschappelijke verantwoording bij jongeren belangrijk! Daarom creëren wij een motiverende en inspirerende leefomgeving, waarin jongeren van 12 tot 28 jaar met liefde voor muziek worden begeleid om zich te ontwikkelen door middel van muziek.

Wil je een donatie doen?
Jouw donatie kun je overmaken op het volgende rekeningnummer NL76 INGB0006074150 op naam van WAYNG BV. Onder vermelding van het WAYNG muziekproject. 

CONTACT

Stuur ons een e-mail met jouw vraag of opmerking en we komen zo snel mogelijk bij je terug!

Verzenden..
©[2016] We are your new generation | All rights reserved
or

Log in met je login gegevens

or    

Gegevens vergeten?

or

Create Account