Top 5 meest unieke nachtclubs ter wereld

1. Privilege, Spanje – Ibiza
Als grootste club ter wereld staat Privilege in het Privilege Guinness Book of World Records. Er passen wel 10.000 mensen in, en is daarmee wereldberoemd. Naast vele barren en podia heeft het enorme gebouw ook een loungetuin, zwembad en souvenirwinkel. Er treden vaak artiesten als Armin van Buuren en Tiësto op. Zeker een bezoekje waard dus!


Club Privilege, Spanje – Ibiza

2. Halikarnas, Turkije – Bordrum

Heb jij ook een hekel aan gezweet en nare geurtjes? Dan is club Halikarnas echt iets voor jou! Met zijn verschillende openluchtzalen is dit de grootste Europese club in de buitenlucht. Spectaculaire lasershows en optredens van vele bekende artiesten bezorgen jou een onvergetelijke avond. Naast het dansen kun je ook relaxen in één van de luxe lounges. Wij zijn onder de indruk!


Club Halikarnas, Turkije – Bodrum

3. Miniscule Of Sound, Engeland – Londen
Hou je niet van drukte? Miniscule of Sound staat als kleinste club ter wereld in het Guinness Book of World Records. Niet gek met een dansvloer van 2 m2. Er passen dan ook maar 14 mensen in deze club, en dan hebben we de DJ al meegeteld. Het is een compacte club op wielen die de hele wereld over reist en zo feestende mensen binnen haalt. Hij staat dan ook op plekken waar al feestende mensen al aanwezig zijn zoals festivals of een druk plein. Zet deze maar op je bucketlijst!


Club Miniscule of Sound, Engeland – Londen

4. Club Aquarium, Engeland – Londen

Voor de zwemmers onder ons heeft Londen Club Aquarium opgericht. Er is een zwembad én jacuzzi aanwezig in deze club. Zo kun je of lekker dansen op de dansvloer, of relaxen (en dansen) in het water met een heerlijke coctail. Naast dat het een club is wordt de ruimte ook gebruikt voor andere activiteiten zoals concerten en modeshows. Met een capaciteit van 500 mensen is er genoeg plek voor een dik feest.

5. Guacara Taina (The Cave), Santo Domingo – Dominicaanse Republiek  
Guacara Taina, vertaald naar het nederlands ‘de grot’, heeft zijn naam aan zijn locatie te danken. Ja, deze club bevindt zich serieus in een echte grot. De club is een paar miljoen jaar oud en dankt hieraan zijn ‘oude’ sfeer. 60 meter onder het aardoppervlak betreedt je de dansvloeren waar plek is voor zo’n 3000 mensen. Hier is het dan ook één groot feest met vele liveshows en een akoestische ruimte waar je kunt dansen op de beat.


Club Guacara Taina, Santo Domingo – Dominicaanse Republiek

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

CONTACT

Stuur ons een e-mail met jouw vraag of opmerking en we komen zo snel mogelijk bij je terug!

Verzenden..
©[2016] We are your new generation | All rights reserved
or

Log in met je login gegevens

or    

Gegevens vergeten?

or

Create Account