Het perfecte lichaam, 7 handige tips

Pas jij niet meer in dat leuke jurkje die je aan wil op ons aankomende evenement? Lees dan onderstaande tips en ga aan de slag! Dan zien we jou en je leuke jurkje op 22 april bij The Futuristic T.O. Bday Bash in club Zino!

1. Goed voedingspatroon
Voor een strak lichaam is ten eerste een strak eetschema nodig. Wanneer je dit niet hebt, heeft het vele zweten in de gym weinig zin. Zorg ervoor dat je voedingspatroon gestructureerd en uitgebalanceerd is, deze verbeteren zowel je prestaties in de gym als de resultaten!

2. Doelen stellen
Zonder een doel in zicht maak je beginnen moeilijker. Zorg dus dat jij een doel hebt, waarom wil jij een afgetraind lichaam? Wat is een afgetraind lichaam in jou ogen? Verzamel bijvoorbeeld plaatjes van voorbeelden die bij jou lichaam passen, en werk daar naar toe! Als je het even niet meer ziet zitten kijk je naar deze plaatjes en heb je zin om er weer tegenaan te gaan.

3. Ontbijt gebaseerd op proteïne
Wanneer een ontbijt vooral eiwit bevat stijgt het energieniveau langzaam, zonder dat de insulineniveaus snel omhoog gaan. Bij koolhydraten is dit wel het geval (niet gunstig dus). Door eiwitten te eten ben je alerter voor een langere periode en stijgt je energieniveau zonder dat je je zorgen hoeft te maken over extra vetopslag door je lichaam. De resultaten zullen je aangenaam verassen!

4. Schema’s, schema’s en nog eens schema’s…
Houdt je langere periode vast aan één bepaald schema. Variatie is goed, maar dan eens in de 6 weken en niet elke trainingssessie. Houd je gedurende 6 weken aan het gekozen schema en zoek de variatie in het aantal herhalingen en de duur van de rustpauzes. Per training kun je een oefening uitkiezen die je intensiever gaat doen, maar blijf bij je schema.

5. HIT-trainingen
Dit staat voor High Intensity Training. Werk je work-out één keer per week in een hoger tempo  af met meer herhalingen. Een andere goede aanpak is de superset, hierbij switch je continu tussen twee oefeningen voor twee verschillende spiergroepen, zonder rustpauze!

6. Blijf geïnspireerd
Laat je inspireren door blogs van succesvolle sporters, instagram feed over sport, en gezonde recepten. Ontvolg al die fastfood accounts waardoor je afgeleid wordt van je doel. Ook kun je elkaar inspireren, samen sporten is gezellig en uitdagend!

7. Voldoende rust
Trainen vraagt veel energie van je, geef je lichaam dus genoeg rust. Dit is essentieel voor het bereiken van je doelen, hoewel het moeilijk is voor fanatieke sporters om één dag uit de gym te blijven. Toch maakt rust je sterker en meer gemotiveerd voor de volgende training, en is het dus zeker niet overbodig. Neem minimaal 1 à 2 dagen per week een rustdag, en neem voldoende nachtrust!

1 Reactie
  1. Kelvaneiz 8 maanden ago

    Diferencias Entre Cialis Y Levitra levitra on line italia Propecia Es Malo

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

CONTACT

Stuur ons een e-mail met jouw vraag of opmerking en we komen zo snel mogelijk bij je terug!

Verzenden..
©[2016] We are your new generation | All rights reserved
or

Log in met je login gegevens

or    

Gegevens vergeten?

or

Create Account