WAYNG Foundation

Wayng Foundation is een non-profit organisatie welke zich richt op jongeren van 13 tot 28 jaar. Ons doel is om hen te motiveren, inspireren en stimuleren door middel van muziek en entertainment. Onze projecten zetten we samen met de jongeren op en zij krijgen een stukje regie in handen. Door deze innovatieve manier van werken, houden wij het belang van de jongeren in oog.

Ook in achterstandswijken en arme landen verdient talent de kans om zich te ontwikkelen. WAYNG Foundation zet zich met gerichte projecten in om dit talent te ondersteunen met kennis, materialen en talent coaching!

Maar wij zijn er ook voor jou! Heb jij een geniaal idee dat jongeren in jouw buurt of stad helpt hun creativiteit tot uiting te brengen? Laat het ons weten en wij zetten samen met jou een crowdfunding campagne op om jouw droom werkelijkheid te maken.

WAYNG Foundation onderscheidt zich duidelijk van alle andere zaken die vanuit WAYNG georganiseerd worden. WAYNG Foundation is een non-profit organisatie welke zich richt op het bevorderen van de algemene ontwikkeling van jeugd en cultuur door muziek. Onze verdiensten worden geheel aangewend voor de gestelde doelstelling; diensten in het belang van de gemeenschap.

WAYNG wil jongeren van 13 tot 28 jaar motiveren, inspireren en stimuleren om hun doelen te bereiken. Iedereen verdient de kans om te werken aan zijn talent en moet in staat zijn om zijn dromen waar te kunnen maken.

Om ook jongeren in achterstandswijken en arme landen de kans te geven zich te ontwikkelen in de muziek, zet WAYNG hier projecten op.

WAYNG biedt toepasbare kennis, adviezen en oplossingen bij de aanpak van sociale vraagstukken op het terrein van welzijn, participatie, zorg en sociale veiligheid.

We investeren in de kracht en de onderlinge verbinding van burgers. We doen dit door maatschappelijke organisaties, overheden, maatschappelijk betrokken bedrijven en burgerinitiatieven te ondersteunen, te adviseren én met hen samen te werken. Lokaal, landelijk of internationaal.

Voor het opzetten van projecten is uiteraard geld nodig. Ben jij bereid om een bijdrage te doen en ervoor te zorgen dat alle jongeren dezelfde kans krijgen op ontwikkeling in de muziek?

Dan kun je hier je donatie doen! Wij zijn blij met elke donatie!

Je eigen Crowdfunding campagne bij WAYNG!

Start nu je Crowdfunding campagne en zorg voor financiering én vergoot de zichtbaarheid van jouw idee/bedrijf/goede doel in jouw netwerk. Via crowdfunding kun je je plan toetsen aan de crowd, grote groepen mensen bereiken en investeerders enthousiast maken.

WAYNG Foundation biedt jou de mogelijkheid je eigen crowdfunding campagne te starten! Op ons platform krijg je een eigen pagina. Voor persoonlijk advies over hoe je je crowdfunding campagne het best kunt opstarten en organiseren kun je ook bij WAYNG terecht!

WAYNG blijft betrokken tijdens de gehele campagne en ondersteunt om de crowdfunding campagne tot succes tot een succes te brengen.

Wat moet je doen?

  • Maak een filmpje
  • Maak wat foto’s
  • Schrijf een aantrekkelijke tekst; vertel over je plannen en beschrijf het doel

Heb je dit al? Klik dan hieronder op “Jouw plan insturen” en vul het formulier in.
Wij toetsen vrijblijvend je plan en nemen contact met je op om jouw crowdfunding actie een vliegende start te geven!

  • Over jou

  • Over jouw crowdfundingcampagne

  • Je kunt ook een tekstdocument bijvoegen!
  • Heb je een businessplan of crowdfunding plan opgesteld en al wat leuke foto's?
    Drop files here or

Lopende projecten

Voltooide projecten

CONTACT

Stuur ons een e-mail met jouw vraag of opmerking en we komen zo snel mogelijk bij je terug!

Verzenden..
©[2016] We are your new generation | All rights reserved
or

Log in met je login gegevens

or    

Gegevens vergeten?

or

Create Account