WAYNG Academy

WAYNG Academy begeleidt jongeren in de zoektocht naar hun talent en laat dit optimaal tot uiting komt. Het doel van de Academy is het creëren van een kweekvijver vol talent!

Onder jongeren groeit de vraag naar begeleiding in de muziek enorm. WAYNG wil daar gehoor aan geven en heeft daarom de WAYNG Academy opgericht. WAYNG zet zich in voor actueel en vernieuwend muziekonderwijs in het Voortgezet Onderwijs. Met ons lesprogramma willen wij docenten handvatten bieden om onderwijs op een eigentijdse manier vorm te geven.

Docenten kunnen zich bij ons inschrijven en krijgen toegang tot een online lesprogramma rondom pop-, hiphop-, dance- en klassieke muziek.

WAYNG Academy begeleid jongeren in de zoektocht naar hun talent en laat dit optimaal tot uiting komt. Het doel van de Academy is het creëren van een kweekvijver vol talent.

Dit doen we door bijvoorbeeld het schrijven van uitdagende challenges. Hiermee bieden wij klassen en jongeren de mogelijkheid een bekende Nederlandse artiest te ontmoeten of een kijkje te nemen achter de schermen van een poppodium, dance-event, festival of concertgebouw. Tot slot biedt WAYNG Academy een platform aan jong muzikaal talent.

Online bieden wij instructie filmpjes en How to – filmpjes. Scholen bieden we urban workshops en een lesprogramma. De WAYNG Academy biedt lessen, cursussen, workshops, begeleiding en opleiding.

Workshops

WAYNG biedt workshops aan voor scholen en groepen jongeren, waarin zij kennis maken met (rap)muziek, ervaringen uitwisselen en ze laten experimenteren.

Nieuws & updates in WAYNG Agency

CONTACT

Stuur ons een e-mail met jouw vraag of opmerking en we komen zo snel mogelijk bij je terug!

Verzenden..
©[2016] We are your new generation | All rights reserved
or

Log in met je login gegevens

or    

Gegevens vergeten?

or

Create Account