Missie WAYNG

De missie van WAYNG is het bieden van een motiverende en inspirerende leeromgeving waarin jongeren van 13 tot 28 jaar met liefde voor muziek worden begeleid om met muziek hun leven te veranderen en/of te verbeteren.

Kernwaarden

–       Inspireren, motiveren en stimuleren
–       Maatschappelijke betrokkenheid
–       Veilige haven
–       Gepassioneerd
–       Betrekken van de gemeenschap

Visie

WAYNG streeft ernaar om met muziek het leven van jongeren te veranderen en/of verbeteren. Tegenwoordig wordt muziek steeds vaker ingezet om jongeren te bereiken en met elkaar te communiceren. Ook is er grote vraag van jongeren naar goede begeleiding in muziek. Ons doel is om het grootste en meest actieve urban platform te zijn om jongeren van 13 tot 28 jaar te motiveren, inspireren en stimuleren met muziek als positief voertuig. WAYNG wil hiermee zijn maatschappelijke betrokkenheid tonen, omdat wij dit belangrijk vinden.

Wij willen dit bereiken door het samenbrengen van jongeren in de urban scene door middel van entertainment, fashion, scholing en lifestyle met muziek als rode draad.

Theodorus Misiedjan

Theo-01

Mijn naam is Theodorus Misiedjan en ik ben 26 jaar. Sinds vier jaar ben ik zelfstandig ondernemer.

In 2011 schreef ik een lied over klimaatverandering en won de Nederlandse Mundial Talent Awards 2011 in samenwerking met Plan Nederland en Sarakazi Trust. Om deze reden mocht ik naar Kenia om workshops en voorstellingen aan kinderen te geven in de slumbs. Ik bezocht tevens de plaatselijke workshops met Sarakazi en ik gaf een optreden voor meer dan 2000 man in de slumbs. Ik maakte deel uit van de UNEP 2011 en ik gaf een show tijdens de borrel voor meer dan 126 ambassadeurs.

Ik stond op de nummer twee in de hoge rotatie schema TMF voor twee maanden met het nummer Single En Alleen en behaalde de Sunday Chill Chart op XITE met mijn nummer Oh Yeah in samenwerking met Kempi.

Na mijn reis naar Kenia, wilde ik meer doen voor jongeren en de gemeenschap als performer; ik wilde een voorbeeld zijn voor de jeugd. Met een achtergrond in marketing, sales en acht jaar ervaring in de entertainment branche, ben ik op zoek gegaan naar andere en betere alternatieve concepten voor de huidige generatie artiesten, business modellen en strategieën. Ik heb uiteindelijk een nieuwe formule gecreëerd. Het gebruik van muziek als een voertuig voor positieve verandering voor de jeugd en de gemeenschap wereldwijd. Ik wil jongeren motiveren, inspireren en stimuleren. Vanuit hier is ‘We Are Your New Generation – WAYNG – opgericht in 2012.

Zakaria Taytay

foto Gian001

Mijn naam is Zakaria Taytay, 25 jaar oud en geboren in Tilburg. Ik ben een familie mens, zie graag dat mensen gelukkig zijn en ik hou van een feestje. Muziek en dans zijn een passie van mij waar ik dagelijks veel tijd in steek.

WAYNG gaf mij de kans om mijn doelen, visie en passie te delen met de wereld. Ik zet mij voor 100% in om een helpende hand te bieden voor de WAYNG Community.

Door mijn vaardigheden, empathisch vermogen, ervaringen en magie om een lach op het gezicht van mensen te toveren, ben ik de geschikte persoon om van WAYNG, samen met anderen, een succesvol platform te maken.

Bij WAYNG ben ik manager director voor de programmering WAYNG Events. Ik heb de verantwoordelijkheid voor het organiseren en uitvoeren van evenementen, zoals clubfeesten,festivals,congressen en nog veel meer. Ook houd ik me bezig met zaken, zoals het benaderen van clubs en partners, programmering, aankleding, catering, bereikbaarheid, veiligheid en marketing en communicatie. Natuurlijk heb ik een breed team van specialisten om mij heen die mij hierbij ondersteunen en helpen.

Sherwin Brooks

foto Gian092

Mijn naam is Sherwin Brooks, een  jonge creatieveling met een passie voor netwerken en conceptontwikkeling. Binnen WAYNG ben ik actief in het marketing team en onderneem ik activiteiten in en rondom WAYNG Agency.

Mijn doel is om van WAYNG  een krachtig lifestyle brand maken, waar wij samen met elkaar onze dromen kunnen realiseren en onze samenleving een betere plek maken voor THE NEW GENERATION.

Martijn Eijsermans

Martijn -01

Mijn naam is Martijn Eijsermans en ik ben 23 jaar oud. Ik ben geboren en opgegroeid in Eindhoven en zet me in voor de WAYNG Foundation. De jongerencultuur vind ik zeer interessant en daaraan werk ik graag.

Als jongere heb ik een moeilijke jeugd gehad. Ik heb in allerlei gesloten internaten gewoond en heb daar mogen ervaren dat er in de zorg soms op een onjuiste manier naar jongeren wordt gekeken. In het internaat heb ik mezelf teruggevonden. Muziek is daarbij een grote drijfveer geweest en heeft mij door de moeilijke periodes heen geholpen.

Na dit meegemaakt te hebben, heb ik besloten dat ik jongeren wil helpen en ondersteunen in hun ontwikkeling. Ik ben daarom gestart met de opleiding ervaringsdeskundige op het gebied van jongeren.

Met mijn kennis en inlevingsvermogen hoop ik samen met jongeren te werken aan vraagstukken en moeilijkheden die zij ervaren. Juist omdat ik zelf heb ervaren hoe fijn het is om hierbij ondersteuning te krijgen. Vijf jaar geleden gaf WAYNG mij de kans om iets voor jongeren te betekenen. Vanaf dat moment ben ik samen met het team van WAYNG gaan bekijken wat wij hen kunnen bieden en hoe we dit kunnen doen.

CONTACT

Stuur ons een e-mail met jouw vraag of opmerking en we komen zo snel mogelijk bij je terug!

Verzenden..
©[2016] We are your new generation | All rights reserved
or

Log in met je login gegevens

or    

Gegevens vergeten?

or

Create Account